Terra Vegane Eggfree Omelettmiks

Vekt: 250.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
A005705

84 kr.
(Inkludert moms)

du trenger ikke gi opp Omelett selv om du har blitt veganer. For med denne miksen er den et supert alternativ i form av en sunn blanding av potetmel, kassava, flatbrød og amaranth. Massevis av rene vegetabilske proteiner som gir deg energi for en god start på dagen. Terra vegan omelettmiks har...

Beskrivelse

du trenger ikke gi opp Omelett selv om du har blitt veganer. For med denne miksen er den et supert alternativ i form av en sunn blanding av potetmel, kassava, flatbrød og amaranth. Massevis av rene vegetabilske proteiner som gir deg energi for en god start på dagen. Terra vegan omelettmiks har god konsistens og ut kommer det en helt utrolig ekte omlett med konsistens og tekstur som smaker naturlig. kjempefin til lunsj og kveldsmat også!

Innhold: 250 g

Ingredienser: potetmel *, kassava stivelse *, kikert mel *, amaranth mel *, gjær flak * , bakepulver *, gurkemeie *, Kala Namak (* = fra økologisk landbruk)

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100g:

Energi KJ: 1665 KJ energi Kcal: 398 kcal
Fett: 13 g hvorav mettet fett: 1 g
Karbohydrater: 61 g sukker: 4 g
Protein: 12 g
Salt: 0,2 g

Omtaler

Helt grei omelett. Litt lite smak og mye lukt. Anbefaler å lage omeletten med masse grønnsaker og litt ekstra krydder. Det står at man trenger 4 skjeer omelett pulver og 4 skjeer vann. Jeg tok oppi litt ekstra vann da jeg synes røren så litt tykk ut. Endte allikevel opp med noe som liknet en potetpannekake. Anbefaler å ta oppi litt ekstra vann og prøve seg fram.

Helt super-enkelt pålegg. Bare å blande 4ts pulver med 4ts vann så har man omelett
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt