Veggie Salami skivet

Vekt: 80.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
A001216

59 kr.
(Inkludert moms)

En røkt vegansk pølse basert på hveteprotein som utmerket på smak og konsistens. Den passer bra som pålegg, som topping på pizza eller i salater. Innhold: 80 g Ingredienser: seitan (76%) (vann, hveteprotein ), gjærekstrakt, aroma, løk, soyasaus (vann, soyabønner , havsalt), krydder...

Beskrivelse

En røkt vegansk pølse basert på hveteprotein som utmerket på smak og konsistens. Den passer bra som pålegg, som topping på pizza eller i salater.

Innhold: 80 g


Ingredienser: seitan (76%) (vann, hveteprotein), gjærekstrakt, aroma, løk, soyasaus (vann, soyabønner, havsalt), krydder (inneholder sennep), salt, fortykningsmiddel: karragenan, johannesbrødkjernemel, hvetestivelse (2%), farge: jernoksider.

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 790 kJ/ 187 kcal

Protein 35,4 g

Karbohydrater 5,4 g

Fett 2,6 g

Salt 3,4 g

Spesifikasjoner

NB Kjølevare :
Dette er kjølevarer. Det går som regel fint å sende uten kjøling, men på varmere dager anbefaler vi at du bestiller en kjølepose i tillegg til din bestilling. Trykk på ? for å bestille eller gå til NONfood kategorien. Se også øverst til høyre: Lurt å legg

Omtaler

Det beste jeg har smakt av erstatningssalami, er nok det beste du kan få i Norge!

Denne smaker faktisk som salami. Helt nydelig på knekkebrød med litt majones over!

En salami som smaker veldig identisk med vanlig salami av kjøtt. Passer godt både på brødskiva, i ostesmørbrød og til pasta. Sikkert godt egnet til pizza også, det må prøves ut!
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt