Tofu tunfisk

Vekt: 110.000 gram per stykk
4 produkt(er)
A005851

49 kr.
(Inkludert moms)

Delikat konsistens, blandet med et ekte utvalgte krydder. Det veganske alternativet til tunfisk sammen med en kombinasjon av soyabønner, tomatpuré og Tamri (soyasaus). Det gjør det så uforlignelig deilig. Ikke bare flott i friske, sprø bladsalater, men også i varme retter. Bli kreativit og lek...
+

Beskrivelse

Delikat konsistens, blandet med et ekte utvalgte krydder. Det veganske alternativet til tunfisk sammen med en kombinasjon av soyabønner, tomatpuré og Tamri (soyasaus). Det gjør det så uforlignelig deilig. Ikke bare flott i friske, sprø bladsalater, men også i varme retter. Bli kreativit og lek med den røykfylte aromaen i dine favorittretter.

Urteprotein: Gir deg rikelig med essensielle proteiner. Så sunt og deilig kan det være i vegansk mat!

Verdifull Kombucha gir vitaminer, mineraler og sporstoffer. Disse kan ha en positiv effekt på helsen.

Rask å forberede: Bare trekk fra hverandre og legge til i salaten, dryss på brød eller en deilig vegansk pizza. Yummy!

Selvfølgelig Økologisk: Ingrediensene er alt fra sertifisert økologisk landbruk. Så du kan være sikker vegansk tunfisk er produsert bærekraftig og med respekt for miljøet.

Innhold: 110g

Ingredienser: soyabønner * (55%) , vann, solsikkeolje, tamari (soyasaus) * , tomatpuré, havsalt, tang og tare, krydder * (inneholder sennep *, selleri * ), gjær flak *, løk *, rosiner *, Kombucha * ( Svart te * med sukker * gjæret til eddik), røyk (* fra sertifisert økologisk landbruk)

Næringsinnhold per 100 g

Energi KJ: 906 KJ energi Kcal: 216 kcal
Fett: 15,4 g hvorav mettet fett: 2,6 g
Karbohydrater: 3,6 g hvorav sukkerarter: 2,3 g
protein: 14,9 g
Salt: 1,9 g

Spesifikasjoner

NB Kjølevare :
Dette er kjølevarer. Det går som regel fint å sende uten kjøling, men på varmere dager anbefaler vi at du bestiller en kjølepose i tillegg til din bestilling. Trykk på ? for å bestille eller gå til NONfood kategorien. Se også øverst til høyre: Lurt å legg

Omtaler

Oi... disse var skummelt lik ekte vare. Blande inn litt fajitakrydder så har man fajitakjøtt også. Fantastiske!
Skriv en omtale

Nye produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt