Økologisk Soya Schnitzel

Vekt: 200.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
A006001

79 kr.

Soya Schnitzel er et erstatningsprodukt for kjøtt, basert på soyamel og hvetemel. Sammen gir ingrediensene et høyt innhold av proteiner og fullverdig proteinkvalitet. Soya schnetzel kommer i avlange små fileter og er ideelt for vegetariske gyros, lapskaus, fricassee og mye mer. Produktet øker...

Beskrivelse

Soya Schnitzel er et erstatningsprodukt for kjøtt, basert på soyamel og hvetemel. Sammen gir ingrediensene et høyt innhold av proteiner og fullverdig proteinkvalitet. Soya schnetzel kommer i avlange små fileter og er ideelt for vegetariske gyros, lapskaus, fricassee og mye mer.

Produktet øker 2-3 ganger i størrelse under matlaging da det absorberer vann.

Tilberedning: Kok i 8 til 10 minutter i saltet vann eller grønnsaksbuljong. Klem ut vannet. Produktet kan deretter stekes og tilsettes ulike smaker og krydre.


Innhold: 200 g


Ingredienser: soyabønner*.
*= fra økologisk landbruk (Opprinnelse: Italia, Østerrike, Frankrike)

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 1340 kJ/ 320 kcal

Protein 52 g

Karbohydrater 20 g

Fett 3 g

Omtaler

Veldig god! Denne kan brukes til så mye. Jeg har brukt den både til taco/fajitas og i ulike gryteretter. Lag en marinade til den eller krydre med ønsket krydder. Passer like godt til tomatsaus som karri. Mulighetene er mange, det er kun fantasien som setter grenser for hvordan denne kan brukes.
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt