Jattekorv

Vekt: 450.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
AOA211

99 kr.
(Inkludert moms)

Vegansk variant av den berømte Dalarna pølse fra sverige - perfekt for en klassisk pølse gryte! Du kan også lage mat i panne, steke den i ovnen med eller hvorfor ikke dele den i biter og servere den med pasta og stekte løk. Innhold: 450g Ingredienser : Vann, hvete gluten, soya protein,...

Beskrivelse

Vegansk variant av den berømte Dalarna pølse fra sverige - perfekt for en klassisk pølse gryte! Du kan også lage mat i panne, steke den i ovnen med eller hvorfor ikke dele den i biter og servere den med pasta og stekte løk.

Innhold: 450g

Ingredienser: Vann, hvete gluten, soya protein, uherdet palmeolje *, hvetefiber , potetstivelse, salt, gjærekstrakt, tørr gjær, naturlige smaker, sukker, fortykningsmidler: (karrageenan, fruktkernemel), løkpulver, hvitløkspulver, krydder ekstrakt, fargestoff: (jernoksid). * Fra bærekraftig dyrking.

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi: 1052kJ / 245kcal

Fett: 15,8 g (mettet: 7,1 g)

Karbohydrater: 6,4 g (sukker: 1,1 g)

Fiber: 4,0g

Protein: 19,2 g

Salt: 1,4 g

Spesifikasjoner

NB Kjølevare :
Dette er kjølevarer. Det går som regel fint å sende uten kjøling, men på varmere dager anbefaler vi at du bestiller en kjølepose i tillegg til din bestilling. Trykk på ? for å bestille eller gå til NONfood kategorien. Se også øverst til høyre: Lurt å legg

Omtaler

Tykte denne smakte veldig rart i starten, men vart betre og betre for kvar gong. No liker eg smaken veldig godt, og passar ekstremt godt med pølse frå same merke oppå.

Bør flyttest over til ein annan beholder (til dømes plastboks) etter han er opna, for å halda fasongen.

Det som trekk ned er at prisen er vel høg samanlikna med kor liten osten er, og han er veldig vanskeleg å skjære opp utan at han byrjar smuldra.
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt