Soja Rinderfilets 150g

Vekt: 175.000 gram per stykk
5 produkt(er)
A004423

69 kr.
(Inkludert moms)

Soya rinderfilets er laget for å etterligne smaken av storfekjøtt, og består av soyafileter med masse tekstur og en konsistens som ligner kjøtt etter tilberedning. De er basert på protein fra hvete og soya som gir fullverdig proteinkvalitet, og farges med karamell for en brunere farge. Soja...
+

Beskrivelse

Soya rinderfilets er laget for å etterligne smaken av storfekjøtt, og består av soyafileter med masse tekstur og en konsistens som ligner kjøtt etter tilberedning. De er basert på protein fra hvete og soya som gir fullverdig proteinkvalitet, og farges med karamell for en brunere farge. Soja rinderfilets kan brukes i gryteretter, på grillen eller som erstatning til et kjøttstykke på middagstallerkenen.

Produktet øker 2-3 ganger i størrelse under matlaging da det absorberer vann.

Tilberedning: Kok i 8 til 10 minutter i saltet vann eller grønnsaksbuljong. Klem ut vannet. Deretter kan filetene tilsettes i gryteretter eller lignende, eller stekes og tilsettes smaker og krydre.

Innhold: 150 g (Disse ompakkes fra store kvanta esker så det er ikke sikkert du får en pose som ser ut slik som på bildet)

Ingredienser: soyaproteinisolat, fettredusert soyamel, hveteprotein, maisstivelse, fargestoffer: karamell, emulgator: soyalecitin.

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 1390 kJ/ 332 kcal

Protein 57,1 g

Karbohydrater 26 g

Fett 0 g

Omtaler

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Lurt å legge ved