Soja Steaks

Vekt: 20.000 gram per stykk
21 produkt(er)
A003905

10 kr.
(Inkludert moms)

Soya steaks er en liten versjon av store biffer. De er av høy kvalitet og gode på smak. Størrelsen på «biffene» gjør at de passer perfekt til smørbrød, hamburgere, grillen eller som en erstatning til ribbe på julebordet. Soya steaks består av soya og har et høyt proteininnhold, men også...
+

Beskrivelse

Soya steaks er en liten versjon av store biffer. De er av høy kvalitet og gode på smak. Størrelsen på «biffene» gjør at de passer perfekt til smørbrød, hamburgere, grillen eller som en erstatning til ribbe på julebordet. Soya steaks består av soya og har et høyt proteininnhold, men også fullverdig proteinkvalitet som er viktig i et plantebasert kosthold. Produksjonsmetoden gjør at «biffene» blir sprø og gode på utsiden.

Ønsker du å bruke denne til juleribbe har vi en egen marinade til denne du kan bestille i tilegg.

Produktet øker 2-3 ganger i størrelse under matlaging da det absorberer vann.

Tilberedning: legg «biffene» i bløt i ca. 30 minutter i varm grønnsaksbuljong eller kok i saltet vann i 8-10 minutter. Klem ut vannet. Deretter kan de stekes og tilsettes ulike smaker og krydre.


Innhold: 20 g / 1 plate

NB: enkeltplater ompakkes fra større 10kg koli ned til kvanta du bestiller


Ingredienser: fettredusert soyamel, konsentrert soyaprotein, vann.

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 1133 kJ/ 269 kcal

Protein 50,5 g

Karbohydrater 6,9 g

Fett 0,7 g

Omtaler

Veldig fornøyd med disse. Enkle å tilbrede, og smaker super godt! Anbefales på det sterkeste.

Vanvittig gode! Jeg fulgte en oppskrift på nettet hvor man marinerer dem, og steker dem på stekepannen, nam. Bestilte åtte på forje bestilling, og alle er spist! Til og med brukt som julemiddag.

Svært fornøyd. Brukte soya steaks til å lage vegansk ribbe ut ifra en oppskrift som jeg fant på nettet. Det var utrolig godt, og jeg kan se for meg hvor mye forskjellig mat man kan lage med soya streaks.
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Lurt å legge ved