Soja granulat (Kjøttdeig)

Vekt: 500 gram per stykk
Ingen produkter med de valgte alternativene på lager
A000740

67 kr.
(Inkludert moms)

Soya granulat er et produkt basert på soyamel og hvetemel, som er behandlet slik at det får en kjøttlignende konsistens. Denne versjonen ligner på kjøttdeig er ideell for vegetariske burgere, hamburgere, bolognese saus, chili non carne, gryteretter m.m. Når soya granulatet brukes i matlaging vil...

Beskrivelse

Soya granulat er et produkt basert på soyamel og hvetemel, som er behandlet slik at det får en kjøttlignende konsistens. Denne versjonen ligner på kjøttdeig er ideell for vegetariske burgere, hamburgere, bolognese saus, chili non carne, gryteretter m.m. Når soya granulatet brukes i matlaging vil både konsistensen og teksturen ligne på kjøtt og det kan være vanskelig å kjenne forskjell. Soyamelet og hveteproteinet gir produktet fullverdig proteinkvalitet og et svært høyt proteininnhold.

Produktet øker 2-3 ganger i størrelse under matlaging da det absorberer vann.

Tilberedning: kan tilsettes direkte i sauser og gryteretter –la dette småkoke i minst 5 minutter. Tilsett ekstra vann da soyagranulatet absorberer mye vann. Om soyagranulat skal brukes i burgere bør det bløtlegges i varmt vann, og deretter blandes med resten av ingrediensene.

Velg mellom to pakkestørrelser

Innhold: 500 g / 1500g

Ingredienser: vann, soyamel

Allergener markeres i fet skrift.

Næringsinnhold per 100 g

Energi 1116 kJ/ 265 kcal
Karbohydrater 10 g hvoravsukkerater 7,2g
Protein 46,6 g
Fett 0,9 g hvorav mettede fettsyrer 0,3g
Salt 0 g

Omtaler

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Lurt å legge ved