Den grønne kassa - Distanse

Vekt: 3000 gram per stykk
498 produkt(er)

6 kr.

Du ser nå på Den grønne kassa Distanse. Ønsker du en matkasse inkludert alle ferske råvarer levert på døra, kan du velge Den grønne kassa i vanlig variant. Bor du på postummer over 7500? Da er denne distansekassa perfekt for deg! Frakten kommer i tillegg fordi det er opp til deg hvordan...
+

Beskrivelse

Du ser nå på Den grønne kassa Distanse. Ønsker du en matkasse inkludert alle ferske råvarer levert på døra, kan du velge Den grønne kassa i vanlig variant.

Bor du på postummer over 7500? Da er denne distansekassa perfekt for deg! Frakten kommer i tillegg fordi det er opp til deg hvordan du ønsker den levert. Leveringsmetode velger du ved utsjekking.

NB! Den grønne kassa koster ikke 5 kroner, men dette er beløpet vi trekker for kortsjekk. Fullstendig beløp blir trukket dagen vi sender ut matkassa. Les videre for mer informasjon om pris!

Den grønne kassa Disanse passer for deg som er veganer, vegetarianer, har allergier eller ønsker noen kjøttfrie dager innimellom – og som bor langt unna Østlandet! Les mer om Den grønne kassa her, inkludert aktuelle ukemenyer og vilkår.

  • En kasse uten grønnsaker (holder seg ikke i frakt over lange distanser), men med alle ferdigblandinger og kryddermikser
  • Tilpasset 1 - 4 personer
  • Tre- eller femdagers meny
  • Næringsrike og smakfulle menyer som er kvalitetssikret av person med bachelorgrad i samfunnsernæring
  • Levert to ganger i måneden
  • Oppskriftshefte og innkjøpsark for grønnsaker medfølger
  • Spesielle grønnsaker som kan være vanskelig å få tak vil følge med kassen, feks gresskar o.l
  • For deg som bor langt unna Østlandet

Dette er et alternativ til Den grønne kassa for deg som bor såpass langt unna lageret vårt i Moss at grønnsakene ikke holder seg i frakt i 4-5- dager. Dette er særlig aktuelt for deg som bor langt nord i landet. I denne kassa får du med alle tørrvarer, krydderposer, sauser på pose og andre ferdigmikser ferdig målt opp, men uten grønnsaker og eventuelle andre ferskvarer. Disse kjøper du selv ut ifra anvisningene i oppskriftene.

Ettersom kassen vil holde seg godt i frakt, har du mulighet til å selv velge om du vil hente den på Posten eller om du vil få den levert på døra. Å hente selv på Posten er rimeligste alternativ. Vi har en basepris, og prisen vil variere fra gang til gang, avhengig av hva som kan sendes med og ikke kan sendes med ut ifra vår fortløpende vurdering. Er det for eksempel mange ferskvarer som ikke sendes med, blir prisen da lavere enn baseprisen. Men er det det noe som sendes som ferskvarer som er vanskelig å få tak i på vanlig butikk, kan det gå litt over baseprisen igjen.

Husk at du kan legge til hvilke som helst andre varer du vil fra nettbutikken vår helt frakfritt når du abonnerer på en matkasse!

Ved bestilling av en kasse godtar du disse vilkårene. Husk å lese alt før du bestiller.

Viktig utdrag fra vilkårene: "Det er ingen bindingstid på Den grønne kassa, men du inngår et abonnement. Du kan hoppe over en kasse eller si opp kundeforholdet. Det eneste du må huske på da er endringer og avbestillingsfrister (se "Om Den grønne kassa"). Bytter du kasseavtale, hopper over en kasse eller lignende må du sende oss en mail før fristen. Refunderinger kan ta fra 1-3 dager før de syns på din konto."

Har du andre spørsmål før du bestiller? Se gjerne ofte stilte spørsmål!

Priser per kasselevering:

Orginal Meny:

Personer3 dagers meny
1449
2549
4 (2 voksne og 2 barn under 14) evt 3 voksne749
Personer5 dagers meny
1625
2699
4 (2 voksne og 2 barn under 14) evt 3 voksne949

Glutenfri Meny:

Personer3 dagers meny
1499
2599
4 (2 voksne og 2 barn under 14) evt 3 voksne799
Personer5 dagers meny
1649
2749
4 (2 voksne og 2 barn under 14) evt 3 voksne999

Det blir trukket 5 kr for kortsjekk, den aktuelle prisen vil bli trukket dagen kassen sendes ut, så husk å ha dekning hver mandag i partallsuker. Ved å bestille en slik kasse inngår du en fast avtale med oss og det er ditt ansvar å evt si opp avtalen eller bytte kasse innen endringsfristene åtte dager før utsending. Se "Om Den grønne kassa" for oversikt over bestillings- og avbestillingsfrister, eller i bildealbumet på Facebooksiden vår. Endringsfristen er åtte dager før kassen sendes ut (alltid søndagen uken før).

Husk at matkassene har bestillingsfrister. Disse datoene vil du få med i første levering, men du kan også finne dem på Facebooksidene våre, hvor du også finner leveringsplan. Har du spørsmål? Les først "Ofte stilte spørsmål". Finner du ikke svar på det du lurer på? Send oss gjerne en mail på kundeservice (at) dengronnekassa.no.

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt