Julekassa

Vekt: 5000 gram per stykk
Ingen produkter med de valgte alternativene på lager

799 kr.

Julekassa: For en dyrevennlig og smakfull julefeiring!

Alt du trenger til en fullverdig og smakfull vegansk julemiddag! Julekassa er en engangskasse som du kan bestille til jul 2017. Fristen for å bestille julekassa er 11. desember (NB!).

Beskrivelse

kun etter avtale med kundeservice

Julekassa: For en dyrevennlig og smakfull julefeiring!

Alt du trenger til en fullverdig og smakfull vegansk julemiddag! Julekassa er en engangskasse som du kan bestille til jul 2017. Fristen for å bestille julekassa er 11. desember (NB!).

Er du vegetarianer, veganer eller allergisk mot melk eller egg? Kanskje vil du spise litt sunnere og mer miljøvennlig i jula? Eller kanskje kanskje får du en plantespiser på julebesøk og ønsker å glede hen med en deilig julemiddag? Da passer denne kassen for deg! Et enkelt alternativ hvor du slipper å lure på hva du skal finne på til jula. Du får alt du trenger til en vegansk julemiddag i denne kassa


Kassene sendes ut i uke 50/51 i desember for at du skal være sikker på å få den tide til julaften. Frakt er inkludert i prisen så velg kassefrakt ved utsjekking. (Bestiller du andre varer i tillegg velg annet fraktalternativ om du ikke vil vente helt til jul med å få de)

Menyen er som følger:

  • Veganske medisterkaker
  • Linse og nøttestek (mulig å få uten nøtter, men da må du sifra i kommentarfeltet)
  • Timian- og rosmarinsauterte poteter
  • Brun saus
  • Julemarinert soyaribbe
  • Surkål
  • Vegansk riskrem med kirsebærkompott
  • Det følger med oppskriftsark med enkel framgangsmåte, og alt du trenger for å lage julemiddagsrettene. Ca tid for å lage alle rettene ca 2 timer.
Du kan velge mellom en kasse som passer til tre personer og en som passer for seks personer.

NB: Sifra om du skal ha glutenfri eller nøttefri i kommentarfeltet om ikke vil du få vanlig havregryn til nøttesteken

Er det kun én person som skal spise denne? Da anbefaler vi likevel trepersons-kassa fordi maten antageligvis vil bli delt på, og det attpåtil er lurt å ha mat til både 1. og 2. juledag. Det går helt fint å lage rettene dagen før og varme dem opp på julaften.

Dette er også et kjempefint alternativ til cateringbyrårer å tilby som alternativ til vegetarianere på julebord. Jobber du på hotell? Ta kontakt med oss for å få tilsendt egen deal.

Følgende ingredisener trenger du selv: salt, pepper, rapsolje, melkefritt margarin, 1-2 brødformer til steken, raspejern

Skal kassen sendes til en annen adresse som du skal være i julen? Husk å kommenter dette, eller legg inn leveringsadresse under bestilling. Kassen leveres som servicepakke som du selv henter.

.

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt