Benevo Dog

Vekt: 2001 gram per stykk
2 produkt(er)
BEN0062

289 kr.
(Inkludert moms)

BENEVO Original og øko er et komplett og balansert vegansk fôr beregnet for voksen hund, med en hvetefri oppskrift uten kunstige tilsetninger. Egner seg også for sensitive hunder som et hypoallergisk alternativ. Ecopets leverer vegetariske produkter som inneholder all næringen dyret har behov...
+

Beskrivelse

BENEVO Original og øko er et komplett og balansert vegansk fôr beregnet for voksen hund, med en hvetefri oppskrift uten kunstige tilsetninger. Egner seg også for sensitive hunder som et hypoallergisk alternativ.

Ecopets leverer vegetariske produkter som inneholder all næringen dyret har behov for. Produktene er smakfulle og er lette å tilvenne.
Produktene som er representert er ikke testet på dyr, eller produsert på dyre-ingredienser.

En diett basert på plante-kilder, fører til mer energi, sunnhet og bidrar til å holde vekten stabil. Ulike allergier kan også lettere elimineres med en vegetarisk diett. Hos dyr som hos mennesker hjelper et vegetarisk kosthold å forebygge overvekt, kreft, hjerte og karsykdommer. En interessant fakta-opplysning er at en av verdens eldste hunder i Guiness rekordbok var en vegansk hund.

BENEVO Original Et komplett og balansert vegansk fôr beregnet for voksen hund, med en hvetefri oppskrift uten kunstige tilsetninger. Egner seg også for sensitive hunder som et hypoallergisk alternativ. Tilgjengelig i 2 kg og 15 kg poser.

Innhold: 2 kg / 15 kg

Omtaler

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter