Om Den grønne kassa

Velkommen til Den grønne kassa!

Trykk her for å se kommende meny


For første gang i Norge: En helt plantebasert matkasse levert hjem på døra til deg, uansett hvor i Norge du bor! Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Sammen leverer vi helt veganske matkasser overalt i Norge. Du får råvarer og oppskrifter til lekre, grønne og sunne matretter levert rett på døra! Trykk her for bestilling.

Du kan velge mellom en 3-dagerskasse og en 5-dagerskasse. Du får altså annenhver uke tilsendt nok mat til 3 eller 5 dager i den uka kassa blir sendt ut for én person eller flere.

Denne matkassen passer til deg som vil spise grønnere og sunnere. Den egner seg også for deg med allergier mot melk og egg – og gluten, ettersom du også kan få en glutenfri matkassa om du vil. Og så passer den selvsagt perfekt til deg som er veganer eller vegetarianer!

Har du noen spørsmål? Kontakt gjerne kundeservice (at) dengronnekassa.no!

 • Les videre for å få mer informasjon om priser, betaling, levering og så videre!
 • Husk å lese vilkårene for Den grønne kassa nøye før du bestiller.
 • Les videre for mer informasjon om priser og levering!
 • Sendes ut annenhver uke
 • Du kan velge mellom 3 eller 5 dager
 • 2-4 personer.
 • Kvalitetssikres ernæringsmessig av Marie Vogt, som har bachelorgrad i samfunnsernæring og driver bloggen Mynths.no.

Andre spørsmål?


Om tjenesten

Den grønne kassa gir deg matvarer og oppskrifter rett på døra di.

Du kan velge mellom standardkasse eller glutenfri kasse. Begge kassene er tilpasset fra 1 til 4 personer og du kan velge mellom tredagerskassse eller femdagers kasse. Se gjerne ofte stilte spørsmål om du lurer på hvordan det hele fungerer!

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på der, send gjerne en e-post til kundeservice (at) dengronnekassa.no. Vi er en liten bedrift med veldig begrenset kapasitet, men vi svarer deg selvsagt så raskt vi bare klarer!

Priser og betaling

Prisene er per kasselevering og du vil automatisk bli trekt fra din bankkonto før din neste kasse skal ut.

1 pers on 2 pers oner 4 perso ner (2 voksne, 2 barn under 12)
3-dagerskasse 625 kr 725 kr 950 kr
3-dagerskasse, glutenfri 675 kr 775 kr 1000 kr
5-dagerskasse 825 kr 925 kr 1249 kr
5-dagerskasse, glutenfri 875 kr 975 kr 1299 kr

Du må huske å si fra til oss om du ønsker å hoppe over en kasse eller ønsker å bytte kasse innen fristen.

Husk å lese vilkårene for Den grønne kassa nøye før du bestiller.


Levering

 • Vi bestiller vår tjeneste av Posten Bring. Vi kan derfor tilby levering over hele landet.
 • Vi pakker de varene som trenger dette med kjøleelementer og polstrer ellers varene så godt det lar seg gjøre. Kassene sendes ut mandagen på datoene i leveringsplanen, men du kan forvente kassen din alt fra 1 til 3 dager etter denne datoen ettersom hvor du bor i landet.
 • Alle kassene blir sendt med tjenesten «på dør» og postmannen må derfor klare å finne fram til deg.
 • Bor du i utkant-Norge hvor tjenesten på døra ikke leveres av Bring, sender vi kassen med bedriftspakke. Da vil det komme en ekstra kostnad på 69 kr og da kommer den på dagtid. Står ikke postnummeret ditt på denne listen havner du innunder vanskelig utilgjengelig område, som dessverre innebærer et ekstra gebyr fra Posten.
 • Viktig: Postnumre i Nord-Norge med tall over 8000 må avklares spesielt med oss, da dette kommer an på fremsendelsestid. (Tromsø går helt fint!) Legg gjerne med en beskrivelse under bestilling.
 • Er du ikke hjemme, skal Bring sette igjen kassen ved døra di. Du vil alltid få melding eller bli ringt opp på din mobil om når kassen er på vei.

Vi sender ut kassene to ganger i måneden. Du får kasse på alle datoene i leveringsplanen. Det vil si at de sendes på mandagen, og du mottar antagelig kassen på tirsdag


Leveringsplan 2018

Bestillings, -endrings- og -avbestillingsfrist

Uke 2, 08. januar

31. desember

Uke 4, 22. januar

14. januar

Uke 6, 05. februar

28. januar

Uke 8, 19. februar

11. februar

Uke 10, 05. mars

25. februar

Uke 12, 19. mars

11. mars

Uke 14, 02. april

25. mars

Uke 16, 16. april

08. april

Uke 18, 30. april

22. april

Uke 20, 14. mai

06. mai

Uke 22, 28. mai

20. mai

Uke 24, 11. juni

03. juni

Uke 26, 25. juni

17. juni

Juli

Grillkasse


Avbestilling og endring

Ønsker du å avbestille eller å endre kasse? Send en mail til kundeservice (at) dengronnekassa.no. Husk at vi ha beskjed innen avbestillingsfristen nevnt over. Grunnet innkjøp av råvarer mandag morgen etter fristen søndag kveld, vil du få kasse og bli trekt for full pris om du gir beskjed først etter avbestillignsfristen. Vi svarer på alle henveldesler så raskt vi klarer. Er det noe du ikke er fornøyd med? Da vil vi gjerne ha din tilbakemelding, slik kan få rettet på dette. Avbestiller du kassen vil vi også selvsagt høre grunnen til at du ønsker dette, for eksempel om det er områder vi kan forbedre eller noe vi kan rette på slik at din neste levering blir mye bedre.

Menyene

Menyene består av oppskrifter som tar alt fra 20 til 60 minutter å lage. Det er selvfølgelig opp til deg å hvilken rett du ønsker til hvilken dag. Noen bruker kort tid på å lage mat, mens andre bruker lenger avhengig av hvor fort du kutter grønnsaker eller utstyrer du har tilgjengelig. Enkelte oppskrifter vil ha ferdige kjøtterstatninger for å spare tid, men de fleste lager du fra bunn av med råvarene fra kassen.

Tredagersmenyen følger rett 1 til 3 i heftet og glutenfri er erstattet med glutenfrie råvarer i parantes i oppskriftene. Med 4 personer menes det 2 voksne og 2 barn på under 12 år (eller man kan regne 3 voksne).


Råvarene

Vi har ikke kjøtt eller noen andre dyreprodukter i våre kasser! Derfor passer vår kasse til alle vegetarianere, veganere eller de som ønsker å bli inspirert til å lage flere kjøttfrie middager — for eksempel på kjøttfri mandag som er blitt et velkjent begrep i Norge. Her kan du ha en hel kjøttfri uke og få masse god mat allikevel. Vi er nøye med at alle rettene skal inneholde nok vitaminer, mineraler og proteiner som man trenger og maten passer derfor like godt til barn og voksne.

Sliter du med allergi for enten melkeproteiner, egg eller gluten så er denne kassa valget for deg! Vi har en kasse med masse deilig mat som passer for hele familien.

Hos andre leverandører må du regne med å ha en god del basevarer, men hos oss trenger du ikke det. Det eneste vi regner med at du har er vann, soyamelk, valgfri stekeolje/margarin og litt hvetemel innimellom. Siden vi bruker litt spesielle krydder som man ikke er vant med så følger det med krydderposer til rettene. Flytende råvarer som soyamelk må du ha selv, kokosmelk etc følger med.