Jeezly perfekt pizza

Vekt: 200 gram per stykk
Ingen produkter med de valgte alternativene på lager
AOA311

59 kr.
(Inkludert moms)

En deilig smelteost som er helt melkefri og uten soya. Denne er basert på kokosfett. Kan sammenlignes med klassisk gaudaost, mild og kremaktig smak. Er lett å skjære og rive. Super på pizza! Nå kan du også få den i kjempeblokk på 2,5 kg! Innhold: 200g /2500g Ingredienser : Vann,...

Beskrivelse

En deilig smelteost som er helt melkefri og uten soya. Denne er basert på kokosfett. Kan sammenlignes med klassisk gaudaost, mild og kremaktig smak. Er lett å skjære og rive. Super på pizza!

Nå kan du også få den i kjempeblokk på 2,5 kg!


Innhold: 200g /2500g


Ingredienser: Vann, kokosolie (23%), potetstivelse, modifisert potet- og massstivelse, havsalt, emulgatorer: (sitronsyreestere av mono- og diglyserider af fettsyrer, mono- og diglyserider af fettsyrer), veganske smaksstoffer, surhetsregulerende middel: (sitronsyre), konserveringsmiddel: (sorbinsyre), fargestoff: (beta-karoten).

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 1190 kJ/ 285 kcal

Protein 0 g

Karbohydrater 20 g

Fett 23 g

Salt 2,8 g


Spesifikasjoner

NB Kjølevare :
Dette er kjølevarer. Det går som regel fint å sende uten kjøling, men på varmere dager anbefaler vi at du bestiller en kjølepose i tillegg til din bestilling. Trykk på ? for å bestille eller gå til NONfood kategorien. Se også øverst til høyre: Lurt å legg

Omtaler

Endelig en vegansk ost uten melk og soya som både SMELTER og smaker NYDELIG. Nå blir det pizza på lillebror. Han har godkjent smaken med stor begeistring og familien kan lage pizza igjen da vi har levd i solidaritet med hans matallergi fra han ble født. Altså 4 år uten pizza, lasagne og alt med smeltet ost.

Veldig god og fungerer kjempe bra ved smelting

Dette er en av mine veganske favoritt oster. Denne smaker like godt på skiva som på pizzaen. Smelter akkurat som vanlig ost. Bare litt synd at pakningen er såpass liten, den blir så fort spist opp! Smaker helt identisk med Jeezly original synes jeg, og kan minne ganske om Violife for de som er kjent med den.
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Lurt å legge ved