Jeezly original

Vekt: 200 gram per stykk
1 produkt(er)
AOA308

73 kr.
(Inkludert moms)

En deilig smelteost som er helt melkefri og uten soya. Denne er basert på kokosfett. Kan sammenlignes med klassisk gaudaost, mild og kremaktig smak. Er lett å skjære og rive. Kan også brukes i ostesmørbrød. Osten kommer i en blokk. Innhold: 200g Ingredienser : Vann, kokosolje (23%),...
+

Beskrivelse

En deilig smelteost som er helt melkefri og uten soya. Denne er basert på kokosfett. Kan sammenlignes med klassisk gaudaost, mild og kremaktig smak. Er lett å skjære og rive. Kan også brukes i ostesmørbrød.

Osten kommer i en blokk.


Innhold: 200g


Ingredienser: Vann, kokosolje (23%), modifisert potet- og maisstivelse, potetstivelse, havsalt, veganske smaksstoffer, surhetsregulerende middel: (sitronsyre), konserveringsmiddel: (sorbinsyre), fargestoff: (beta-karoten).

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 1190 kJ285 kcal

Protein 0 g

Karbohydrater 20 g

Fett 23 g

Salt 2,8 g

Spesifikasjoner

NB Kjølevare :
Dette er kjølevarer. Det går som regel fint å sende uten kjøling, men på varmere dager anbefaler vi at du bestiller en kjølepose i tillegg til din bestilling. Trykk på ? for å bestille eller gå til NONfood kategorien. Se også øverst til høyre: Lurt å legg

Omtaler

Denne osten er fantastisk! Smaken minner litt om Norvegia men godere fordi den er melkefri i tillegg . Anbefales på det sterkeste!

Dette er den beste veganske osten jeg har smakt! Den minner veldig om Norvegia etter hva jeg kan huske. Anbefales!!

Veldig god! Mild, fin smak. Lett å dele i skiver. Delikat. Jeg var/er kresen på ost, klarte så vidt kun jarlsbergosten, og synes denne "osten" minner om den, ikke for sterk smak og fin konsistens :-)
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt