Vegansk sjokolade vantastic

Vekt: 125 gram per stykk
Ingen produkter med de valgte alternativene på lager
A001074

59 kr.
(Inkludert moms)

Sjokolade fra Vantastic food. Smaken er veldig lik melkesjokolade. Finnes i mange forskjellige smaker og er helt glutenfri! Innhold: 100 g Ingredienser : kakaosmør, sukker, maltodextrin, lupinmel , soyalecitin , salt, aroma (vanilin), smak. Allergener markeres i fet skrift....

Beskrivelse

Sjokolade fra Vantastic food. Smaken er veldig lik melkesjokolade. Finnes i mange forskjellige smaker og er helt glutenfri!

Innhold: 100 g

Ingredienser: kakaosmør, sukker, maltodextrin, lupinmel, soyalecitin, salt, aroma (vanilin), smak.

Allergener markeres i fet skrift.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 2354 kJ/ 562 kcal

Protein 2,7 g

Karbohydrater 57,1 g

Fett 35 g

Salt >0,0 g

Spesifikasjoner

NB Kjølevare :
Dette er kjølevarer. Det går som regel fint å sende uten kjøling, men på varmere dager anbefaler vi at du bestiller en kjølepose i tillegg til din bestilling. Trykk på ? for å bestille eller gå til NONfood kategorien. Se også øverst til høyre: Lurt å legg

Omtaler

Liker veldig godt disse! Hvit sjokolade med kirsebær er en favoritt, og banansjokoladen falt både i smak hos meg og min mor (som ikke er veganer, men veldig glad i sjokolade). Jeg må også si at de hvite sjokoladeknappene fra samme merke er gode.

Anbefaler kokos, utrolig god!

En av de beste sjokoladene som finnes. Den hvite er faktisk det nærmeste hvit (melke)sjokolade jeg noensinne har kommet. Kjempegod, og finnes i mange, kjempemange smaker. :)
Skriv en omtale

Nye produkter

Lignende produkter

Lurt å legge ved