Oatly latte

Vekt: 235.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
4925491

49 kr.
(Inkludert moms)

Og plutselig ramlet det en ny supershiny boks inn i sortimentet. Hva er det som skjer? Skal vi begynne å frisere små hunder også nå, eller? Ikke enda. Dette supernye* produktet, Cold Brew latte a.k.a kaldbrygget kaffe med havredrikk, krever en oppsiktsvekkende farge – en farge som tilsvarer...

Beskrivelse

Og plutselig ramlet det en ny supershiny boks inn i sortimentet. Hva er det som skjer? Skal vi begynne å frisere små hunder også nå, eller? Ikke enda. Dette supernye* produktet, Cold Brew latte a.k.a kaldbrygget kaffe med havredrikk, krever en oppsiktsvekkende farge – en farge som tilsvarer produktets fortreffelige innhold. Eller, farge og farge, sølv er vel ikke helt en farge kanskje. Mer et materiale. Men det er altså fargen vi mener nå, ikke materialet. Uansett. Drikkevennlig on-the-go/på-farta-forpakning med brygg laget av fairtradede arabica kaffebønner som, koffeinmengdemessig, tilsvarer rundt regnet en kopp svart kaffe. Og resten kan du lese til høyre her.

Innhold: 235 ml

Ingredienser: Havrebase (vann, havre 7 %), kaldbrygget kaffe 30 %, sukker 2,5 %, rapsolje, surhetsregulerende middel (dikaliumfosfat), kalsiumkarbonat, di- og trikalciumfosfat, naturlig aroma, salt.


Næringsverdi/100 g
Energi 210 kJ/50 kcal
Fett 1,9 g hvorav mettet 0,2 g
Karbohydrater 7,3 g hvorav sukkerarter 5,6 g*
Fiber 0,5 g
Protein 0,9 g
Salt 0,07 g
Kalsium 90 mg (12%**)
Betaglukaner 0,3 g

* Naturlige sukkerarter fra havre (2,6% eller 2,71g/100ml)

** Av anbefalt daglig inntak.


Nye produkter

Lignende produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt