Little Miracels Top six seedbar

Vekt: 30.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
2571

19 kr.
(Inkludert moms)

I denne baren er det satt sammen seks av de sunneste frøene du finner på markedet. Nettopp for å gi deg massevis av nyttige næringstoffer og proteiner. Baren passer utmerket som et mellom-måltid, som snacks eller i sammenheng med trening. Mange barer er bundet sammen av dadler. Denne bruker...

Beskrivelse

I denne baren er det satt sammen seks av de sunneste frøene du finner på markedet. Nettopp for å gi deg massevis av nyttige næringstoffer og proteiner. Baren passer utmerket som et mellom-måltid, som snacks eller i sammenheng med trening. Mange barer er bundet sammen av dadler. Denne bruker energigivende agavesirup, noe som gir den en lett og søt smak.

Vitaminer og mineraler:

Sesamfrø er rik på kalsium, magnesium, sink, jern, fosfor og fiber. De kan bidra til å senke høyt blodtrykk og er bra for leveren, ledd, astma og migrene.
Solsikkefrø er fulle av antioksidanter, omega-3 og sink til glede for immunsystemet.
Chiafrø er fullspekket av protein, antioksidanter, kalsium og fiber. De har høyere innhold av omega-3 enn laks og mer jern enn spinat.
Linfrø er en topp kilde til antioksidanter. De har et høyt innhold av omega-3, vitamin B1, mangan og fiber.
Hampfrø er elsket på grunn av et høyt protein- og fiberinnhold. De er også fulle av omega-3 og -6 fettsyrer. Hampfrø er bra for hjerte og kan bidra til å forebygge kreft.
Quinoa er et fantastisk næringsrikt frø med et høyt innhold av kalsium, magnesium, mangan, ulike B-vitaminer, vitamin E og fiber.

Innhold: 30g

Ingredienser: Sesamfrø* 30%, gresskarkjerner* 25%, agavesirup* 16%, chiafrø* 8%, linfrø* 8%, hampfrø* 5%, quinoafrø* 5%, sikorirotfiber* 3%.
* - fra sertifisert økologisk landbruk.

Næringsinnhold per 100g:

Energi 2252 kJ/543 kcal
Protein 23,6 g
Karbohydrater 19,1 g > hvorav sukkerarter 15,2 g
Fett 38,8 g > hvorav mettet 6,6 g
Salt 0,23 g
Fiber 11,5 g

Nye produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt