Linse og grønnsakssuppe Amy’s

Vekt: 400.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
V147P

76 kr.
(Inkludert moms)

Amys opprinnelige linsesuppe er så populære at de har laget en annen deilig linsesuppe . Denne er full av økologiske grønnsaker, inkludert grønne bønner, tomater og spinat i en solid, smaksrik linse-baserte suppe. Vi håper du liker den så mye som vi gjør. Amy kjøkken ble startet da vår datter...

Beskrivelse

Amys opprinnelige linsesuppe er så populære at de har laget en annen deilig linsesuppe . Denne er full av økologiske grønnsaker, inkludert grønne bønner, tomater og spinat i en solid, smaksrik linse-baserte suppe. Vi håper du liker den så mye som vi gjør.

Amy kjøkken ble startet da vår datter Amy ble født i 1987. De er en familiebedrift som satser tungt på praktisk ferdigmat som smaker hjemmelaget . Amys supper, som alle våre produkter, er håndlaget fra de fineste naturlige og økologiske råvarer tilberedt med samme omhu som du ville bruke i ditt eget hjem.

Økologisk, hvete og gluten fri, lav-fett, Vegetarian Society Godkjent

Innhold: 400g

Ingredienser: Filtrert vann, Økologisk Løk (19%), Økologiske linser (8%), Økologiske Gulrøtter (8%), Økologisk Selleri (8%), Økologisk Potet (6%), Økologisk Spinat (4%), Økologisk terningtomater (3 %), Økologiske grønne bønner (3%), økologisk olivenolje, havsalt, Økologisk Hvitløk, Økologisk balsamicoeddik , Økologisk sort pepper, Økologisk Spice, laurbærblad

Allergener markeres i fet skrift. Utvidet allergiinformasjon: Suppene blir laget på et kjøkken som håndterer melk, gluten, soya, nøtter, frø, selleri og sennep. Det betyr at det er mulig det finnes spor av disse ingrediensene i produktene.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 272 kJ/65 kcal
Protein 2,8 g
Karbohydrater 9,8 g
> hvorav sukkerarter 0,2 g
Fett 1,6 g
> hvorav mettet 0,2 g
Salt 0,7 g
Fiber 3,3 g


Omtaler

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Nye produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt