Linsesuppe Amy’s

Vekt: 400.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
V148P

76 kr.
(Inkludert moms)

Amy, som er kresen i matveien, elsker denne næringsrike linsesuppen, som er hennes mors favorittoppskrift. Den har høyt innhold av protein og fiber, og har en rik og fyldig smak. Økologisk. Glutenfri. Vegan. Soyafri. Laktosefri. Sertifisert Kosher. Innhold: 400g Ingredienser : Filtrert...

Beskrivelse

Amy, som er kresen i matveien, elsker denne næringsrike linsesuppen, som er hennes mors favorittoppskrift. Den har høyt innhold av protein og fiber, og har en rik og fyldig smak. Økologisk. Glutenfri. Vegan. Soyafri. Laktosefri. Sertifisert Kosher.

Innhold: 400g

Ingredienser: Filtrert vann, grønnsaker (selleri, løk, gulerøtter, poteter), linser (11%), olivenolje, havsalt, laurbærblad.

Allergener markeres i fet skrift. Utvidet allergiinformasjon: Suppene blir laget på et kjøkken som håndterer melk, gluten, soya, nøtter, frø, selleri og sennep. Det betyr at det er mulig det finnes spor av disse ingrediensene i produktene.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 301 kJ/72 kcal
Protein 3,3 g
Karbohydrater 10,0 g
> hvorav sukkerarter 1,2 g
Fett 2,0 g
> hvorav mettet 0,4 g
Salt 0,6 g
Fiber 2,4 g


Omtaler

Det varmet et veganerhjerte å se at dere hadde tatt inn suppe fra Amy's! Disse har jeg bestilt fra USA tidligere, men veldig fint å kunne få de her i landet. Denne suppa er en god og rask lunsj. Mye smak.
Skriv en omtale

Nye produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt