Spansk ris og bønnessuppe Amy’s

Vekt: 400.000 gram per stykk
Utsolgt fra lager
V171P

73 kr.
(Inkludert moms)

Amys har laget en nydelig fransk grønnsaksuppe, denne metter godt på kalde vinterdager. Vi håper du liker den så mye som vi gjør. Amy kjøkken ble startet da vår datter Amy ble født i 1987. De er en familiebedrift som satser tungt på praktisk ferdigmat som smaker hjemmelaget . Amys supper, som...

Beskrivelse

Amys har laget en nydelig fransk grønnsaksuppe, denne metter godt på kalde vinterdager. Vi håper du liker den så mye som vi gjør.

Amy kjøkken ble startet da vår datter Amy ble født i 1987. De er en familiebedrift som satser tungt på praktisk ferdigmat som smaker hjemmelaget . Amys supper, som alle våre produkter, er håndlaget fra de fineste naturlige og økologiske råvarer tilberedt med samme omhu som du ville bruke i ditt eget hjem.

Økologisk, hvete og gluten fri, lav-fett, Vegetarian Society Godkjent

Innhold: 400g

Ingredienser: Filtrert vann, økologisk hakkede tomater (19%), Økologisk Løk (15%), Økologisk Kokt hvite bønner (12%), Økologisk Squash (8%), Økologisk Sopp, Økologisk Kokt RødRis (7%), Økologisk søte rød Pepper (5%), Økologisk olivenolje, havsalt, Økologisk Hvitløk, Økologisk Krydder, Økologisk sort pepper

Allergener markeres i fet skrift. Utvidet allergiinformasjon: Suppene blir laget på et kjøkken som håndterer melk, gluten, soya, nøtter, frø, selleri og sennep. Det betyr at det er mulig det finnes spor av disse ingrediensene i produktene.


Næringsinnhold per 100 g

Energi 377 kJ/90 kcal
Protein 2,5 g
Karbohydrater 11g > hvorav sukkerarter 0,5 g
Fett 3,9 g > hvorav mettet 0,5 g
Salt 0,7 g
Fiber 2,5 g


Omtaler

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale

Nye produkter

Andre har også kjøpt

Lurt å legge ved

Andre har også kjøpt