Spirefrø Germeline

Vekt: 150 gram per stykk
Ingen produkter med de valgte alternativene på lager
7257

39 kr.
(Inkludert moms)

Alfalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. Navnet er arabisk og betyr «far til all mat». Det ble oppdaget i Iran og gitt til hestene for å gjøre dem motstandsdyktige og energiske. På grunn av at det er enkelt å få til, passer det også godt for nybegynnere innen...

Beskrivelse

Alfalfa er det mest brukte frøet til spiring og det høyest verdsatte. Navnet er arabisk og betyr «far til all mat». Det ble oppdaget i Iran og gitt til hestene for å gjøre dem motstandsdyktige og energiske. På grunn av at det er enkelt å få til, passer det også godt for nybegynnere innen spiring. Alfalfa kan dyrkes fram i løpet av kort tid, uansett årstid. De forbrukes i rå og knasefulle skudd på 2 til 3 cm, og passer til mange typer mat. De kommer i en hendig forpakning som kan forsegles etter åpning.

VITAMINER OG MINERALER.
Alfalfa-spirer er spesielt rik på vitamin-K, C og B-vitaminet folat, samt sporstoffet kobber. Vitamin-K er viktig for at blodet skal koagulere seg, samt oppbyggingen av skjelettet. Folat er viktig for normal celledeling samt produksjon og omsetning av proteiner. C-vitamin styrker imunforsvaret og hjelper på opptak av jern, mens kobber er viktig for dannelsen av hemoglobin som frakter oksygen i blodet. Forskning har vist at alfalfa-spirer kan bidra til å senke kolesterolet.

---------------------------------------

Spelt er en nær fetter av hvete. Den er rikere på proteiner og har et svakere gluten. Spis de rå, ømme, sprø spirene når de er cirka 0,5 cm i størrelse (spirer) eller cirka 1,5 cm (skudd). De passer perfekt til musli, i en suppe eller en salat. Du kan også bruke de til burgere eller brød. Spelt er enkel å dyrke og kan dyrkes fram i løpet av kort tid uansett årstid. Det er flott å dyrke sin egen friske og kortreiste mat. Frøene kommer i en hendig forpakning som kan forsegles etter åpning. Et smart vindu viser når du begynner å gå tom for frø.

VITAMINER OG MINERALER
Spelt inneholder mye proteiner og 18 essensielle aminosyrer. Den har et høyere innhold av jern, proteiner og B-vitamin enn vanlig hvete.
Spiring øker frøets naturlige vitamininnhold og fremmer kroppens assimilering av mineraler.

ØKOLOGISKE FORDELER
Dyrket uten ved bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel. GMO-fri.
Les mer om økologiske fordeler.

BRUK:
Soak tid: 12 timer.
Spiretid: 2 til 3 dager.

Oppbevar frøene dine i sin opprinnelige emballasje ved romtemperatur, på et tørt sted. Dine spirede frø er best når du bruker de med en gang. Hvis du ikke bruker dem umiddelbart kan du oppbevare de i kjøleskapet i noen dager, helst i en lukket beholder.

Germline er en av de ledende produsentene inne spiring. De holder en svært høy kvalitet gjennom hyppige og omfattende kontroller. Germline har et stort utvalg produkter.

Allergiinformasjon: Inneholder: Gluten

Kan inneholde spor av: Sesamfrø, Nøtter, Sennep

Nye produkter

Lignende produkter

Lurt å legge ved